Tomb Raider 5: Chronicles

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2000. november 17. (23 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Néhány nappal a negyedik részben történtek után, a család és a barátok összegyűlnek a Croft birtokon, hogy megemlékezzenek Laráról. Négy különböző időben és helyszínen játszódó történetet idéznek fel és mesélnek el egymásnak. A játékba bekerült a csúzli és a kloroform használata is, amik további játékmeneti opciókkal bővítették a játékot.

A játék kapott negatív és pozitív kritikákat is. Ennél a résznél már érezhető volt, hogy a fejlesztők kezdenek kifogyni az ötletekből és jót tenne a sorozatnak egy kisebb szünet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.