Shenmue

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2000. november 8. (23 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Sega AM2

Kiadó: Sega

Platform: Sega Dreamcast

Leírás:

Egy novemberi esős napon a főhősünk, Ryu Hazuki épp akkor ér haza, amikor az apját meggyilkolja egy Lan Di nevezetű fickó. Ryu megpróbálja megállítani Lan Dit, de az csúnyán megveri őt. Miután felépül a sérüléseiből, egyből nekilát a gyilkos kézrekerítésének. Ehhez azonban szüksége lesz jobban megismernie a családját és annak eddig elfedett titkait. A nyomozás során arra is rá kell jönnie, hogy miért keresi Lan Di olyan megszállottan a Főnix és Sárkány tükröket.

A játék egy hybrid akció-rpg-kalandjáték, amelyben sokat kell járkálnunk, beszélgetnünk, de alkalmanként verekednünk is. Ahhoz, hogy győztesek legyünk a harcokban, fejleszteni kell a karakterünket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.