Chaos Head (Chaos;Head)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. április 25. (16 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Nitroplus

Kiadó: Nitroplus

Platform: iOS, Windows/DOS, PlayStation 3, Xbox 360, Android, Vita, PSP

Leírás:

A történet szerint 2009-ben járunk Tokió Shibuya nevezetű negyedében, ahol Takumi éli szokásos, japán stílusú, középiskolás életét. A városban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, és az embereken egyre jobban eluralkodik a pánik. Egyik este Takumival egy chat applikáción keresztül kapcsolatba lép egy ismeretlen férfi, aki egy webcímet küld neki. A webcímen egy kép feltehetően a következő gyilkosságot ábrázolja. Másnap Takumi tudomást szerez róla, hogy a gyilkosság valóban megtörtént...

A Chaos;Head a "Tudományos kalandok (Science Adventures)" névre keresztelt sorozat első része. Az eredetileg Microsoft Windowsra kiadott játékot később konzolokra és mobil eszközökre is átportolták, de sajnos angol nyelvű hivatalos megjelenést sosem kapott. A világhálón azonban létezik hozzá egy patch, ami angol nyelvűvé varázsolja a játékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.