Tomb Raider I

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. június 1. (28 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A világ talán leghíresebb játéksorozatának első része, melynek főszereplője a híres, gazdag, intelligens, szép és a reboot idejéig még nagy tüdővel megáldott archeológus kisasszony, Lara Croft. Ebben a részben Lara egy ősi ereklye - a Scion - darabjait keresi. Eljut Peruba, Egyiptomba, Görögországba, de még Atlantisz letűnt városába is, ahol a fejtörők és a zsoldosok mellett dinoszauruszokkal is meg kell küzdenie.

Mivel megjelenése idején hatalmas újításokat hozott mind játékmenet, mind grafika terén, ezért nem csoda, hogy óriási sikert aratott és több mint 7.5 millió példányt értékesítettek belőle. Persze az igazi nyerő húzás Lara nagymellű és valljuk be, szexista ábrázolása volt, ami azóta rengeteg kritikát kiváltott főleg a női játékosok körében.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Felújítják a Tomb Raider sorozat első három részét
Hír
9 hónapja 1 hete (2023. szeptember 15.)

Felújítják a Tomb Raider sorozat első három részét

Egész kellemes meglepetésként érkezett tegnap a hír, hogy a texasi Aspyr stúdió a Crystal Dynamicszel együttműködve felújítja az első három Tomb Raider epizódot...