Little Big Adventure - Relentless: Twinsen's Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. október 14. (29 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Az 1990-es évek akció-kaland mániájának köszönhetjük a stílus egyik legjobbjait, a Little Big Adventure két részét. A megjelenésekor rögtön 400 ezer példányban elkelt első részben (meg a folytatásában is) a képzeletbeli Twinsun bolygóra látogathattunk el, ahol, ha nem is békésen, de többféle humanoidok is élnek egymás mellett Dr. FunFrock szörnyű diktatúrájában.

Az áldatlan állapotoknak Twinsennel, az ember formájú quetchel kell véget vetnünk, ugyanis a gonosz diktátor elrabolta a srác barátnőjét, Zoe-t, az pedig nagyon csúnya dolog! A sztori végére kiderül, hogy Twinsen nem egy átlagos felkelő, hanem még egy ősi próféciát is be kell teljesítenie.

Az 1994-es játék 2011-ben érkezett meg GoG-ra és ugyanebben az évben kezdetét vette egy remake fejlesztése az eredeti producer felügyelete alatt. 2014 tavaszán megjelent a játék okos-telefonokra, a remakeről a mai napig nincsen semmi hír.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Videókon a rajongói LBA felújítás, megjelent az évfordulós zenei album
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 6.)

Videókon a rajongói LBA felújítás, megjelent az évfordulós zenei album

A Little Big Adventure sorozatért már több mint 25 éve rajongunk sokan, de a pálmát szerintem Greg Wojciechowski viheti el, aki már idestova 10 éve dolgozik egy...

Új LBA készül!
Hír
2 éve 9 hónapja (2021. szeptember 8.)

Új LBA készül!

Vagy valami ilyesmi. Az elmúlt évek során több rajongói projekt is létezett, ami a Little Big Adventure 1-2 feltámasztását tűzte ki céljául, ezekről mi is számo...

Remake készül a Little Big Adventure első részéből, mégsem remaster!
Hír
6 hónapja 1 napja (2023. december 14.)

Remake készül a Little Big Adventure első részéből, mégsem remaster!

Legutóbb felettébb szomorú hírekkel jelentkeztünk Twinsen kalandjai kapcsán, nyáron ugyanis a [2.21] csapatának azzal kellett szembesülnie, hogy nem találnak ki...