Silent Hill: Origins - háttérkép

Silent Hill: Origins

2007. november 6. (13 éve 5 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007-11-06

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Climax Studios

Kiadó: Konami

Platform: PlayStation 2, PSP

Leírás:

Az Origins a SH sorozat első részének előzménye - Japánban Zero cím alatt jelent meg. A történet az 1970-es években játszódik. Travis Grady kamionsofőrt irányítjuk, aki időhiány miatt Silent Hill városán keresztül szeretné lerövidíteni az útját.

A játék az előző részekben megismert játékmenetre épít: rémségek gyilkolászása, tárgyak összegyűjtése és végre visszatértek az igazi fejtörők is. Eredetileg PSP-re jelent meg, később PS2-re is átportolták.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.