Silent Hill: Origins

8.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. november 6. (16 éve 7 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Climax Studios

Kiadó: Konami

Platform: PlayStation 2, PSP

Leírás:

Az Origins a SH sorozat első részének előzménye - Japánban Zero cím alatt jelent meg. A történet az 1970-es években játszódik. Travis Grady kamionsofőrt irányítjuk, aki időhiány miatt Silent Hill városán keresztül szeretné lerövidíteni az útját.

A játék az előző részekben megismert játékmenetre épít: rémségek gyilkolászása, tárgyak összegyűjtése és végre visszatértek az igazi fejtörők is. Eredetileg PSP-re jelent meg, később PS2-re is átportolták.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8.5/10 - Silent Hill élmény
2021. június. 8.

Silent Hill rajongóként ismerem a sorozatot, így a többi részhez viszonyítom-főleg a másodikhoz, mert nálam az az etalon.

Mivel konzol exkluzív cím volt, így csak a megjelenés után jóval később, emulátorral tudtam csak nekivágni.

Jó szokás szerint főhősünk nem véletlen került Silent Hillbe, a város őt is vonzotta magához. Mindennek a múltban rejtőző, eltemetett történéseknek van köze, ahogy azt már a sorozattól megszokhattuk.

A zenét ehhez is Akira Yamaoka szolgáltatta, nem lehet rá panasz.

Játékstílusban a megszokott, fegyveres túlélőharcot kapjuk, rejtvényekkel és persze sok háttérinfóval, ha van kedvünk begyűjteni őket-és miért ne lenne, hiszen ezért játszunk :-)

Számomra tudta hozni a Silent Hill hangulatot.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.