Harmony: The Fall of Reverie

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 8. (10 hónapja 2 hete)

Műfaj: Sci-fi, Fantasy, Dráma

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Amikor Polly néhány év után hazatér külföldről, hogy eltűnt édesanyját keresse, hamar rájön, hogy szülővárosa drasztikusan megváltozott. Egy MK nevű mega-vállalat a lakosság gondolkodásának befolyásolására használja a hatalmát, ami miatt a közössége valódi veszélyben kerül.

Polly hamarosan felfedezi, hogy látnoki adottsága van, amely összeköti őt Reverie-vel, az emberiség törekvéseinek birodalmával. Ebben a világban Polly Harmóniává válik, egy istennővé, akinek hatalmában áll kiválasztani azt a törekvést, amely végül uralkodni fog Reverie felett, és helyreállítja az istenségek világa és a miénk közötti kényes egyensúlyt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vizuális novella érkezik a Don’tNodtól
Hír
1 éve 2 hónapja (2023. február 11.)

Vizuális novella érkezik a Don’tNodtól

Őszintén szólva ezt sem láttuk jönni.