Banishers: Ghosts of New Eden

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 31. (8 hónap 4 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Banishers: Ghosts of New Eden egy akció-RPG, amelyben egy szellemvadász és egy szellemtárs szerepét veheted át. A játékmenet középpontjában az árkád harc és a hőspár egyedi képességeinek használata áll, mind a harcok, mind a felfedezés során.

A Banishers Észak-Amerikában játszódik 1695-ben. A főszereplők Antea Duarte és Red mac Raith, egy szellemvadász pár, akik egyben szerelmesek is. Az egyik küldetésük során Antea meghal, de a lelke valamiért nem távozik a túlvilágra. A nő kihasználva állapotát, továbbra is támogatja társát, és eközben mindketten megpróbálják kideríteni az okot, hogy a vadász miért rekedt a halandó világban ahelyett, hogy a túlvilágra távozott volna.

A játékos szabadon válthat a karakterek között. Az, hogy Red élő harcos, Antea pedig egy szellem, hatással van a képességeikre, változatossá téve a játékmenetet. Minden karakter egyedi fejlődési fával rendelkezik, így mindketten új képességeket és fejlesztéseket oldhatnak fel. A Banishers cselekménye nem lineáris, és a játék során rendszeresen döntéseket kell hozni, amelyek alaposan megcsavarják a történet további menetét, és befolyásolják a veled találkozó emberek és jelenségek sorsát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.