Lost in Random

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 10. (1 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Üdvözlünk a Random világában, egy sötét királyságban, ahol minden polgár jövőjét egy kockadobás határozza meg. Legyőz a sorsod, vagy elfogadod a káoszt, és megtanulsz uralkodni felette? Indulj útnak Evennel és társával, Dicey-val, hogy megjátsszátok az esélyeket, és megtörjétek Random átkát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Lost in Random – elveszve a véletlenben
Hír
4 hónapja 1 hete (2021. június 12.)

Lost in Random – elveszve a véletlenben

Nagyon jónak tűnő, minőségi akció-kalandjáték van készülőben a Zoink boszorkánykonyhájában.