Gamedec

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 16. (2 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Krimi, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Gamedec egy cyberpunk kaland-RPG keverék, amit többek között a Longest Journey és olyan klasszikus sci-fi művek ihlettek, mint a Snow Crash vagy éppen a Neurománc. A Kickstarteren is nagyot ment játékban a 22. századi Varsóba látogathatunk el egy modern noir detektív, egy úgynevezett gamedec bőrébe bújva.

A nagyvállalatok és a bűnszervezetek által irányított városban kell mindenfelé bűnügyet felfejtenünk, amihez a valóság mellett virtuális világok tömkelegébe is ellátogathatunk. Bár a produktum felülnézet használ és első meg sokadig ránézésre is hagyományos RPG-nek látszik, kalandjaink során teljesen harcmentesen kell megoldanunk a feladatokat az eszünkre támaszkodva. Ezért kis túlzással akár még hagyományos kalandjátéknak is lehetne mondani.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

7/10 - Nem egy rossz játék a Gamedec, de RPG-nek egy kicsit kevés.
2021. szeptember. 16.

A Gamedec egy átlagon felüli játék lett, de sajnos azt kell hogy mondjam, nem ez lesz az a játék, ami végre megváltóként ragyog a nyomozós játékok körében. Ez leginkább az apró, de sajnos nagyot ütő logikátlanságainak köszönhető, és annak is, hogy jelen állapotában még rengeteg benne a hiba. Számomra a történet sem volt lehengerlően jó, bár ez függ attól is, hogy milyen történeti ágakon keresztül játszotta valaki végig a játékot. Viszont az mindenképp dicsérendő, ahogy a nyomozás, a párbeszédek és a dedukció hatással van a végigjátszásunkra, tehát többféle történeti ágon is végigjátszható, és hogy bőven megvan benne az újrajátszhatósági potenciál. A sci-fi rajongók biztosan élvezni fogják a rengeteg háttér információt és a világot, amiben a Gamedec játszódik, viszont azok, akiket kevésbé köt le a cyberpunk stílus és a futurizmus, azok nem biztos, hogy könnyen bele tudják majd élni magukat.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Leginkább várt játékok: 2020 Q4
Hír
3 éve 6 hónapja (2020. szeptember 30.)

Leginkább várt játékok: 2020 Q4

Legújabb rovatunkban arra vállalkozunk, hogy az előttünk álló negyedév általunk leginkább várt játékairól írjunk pár sorban. Ezeket valószínűleg majd tesztek kö...

Szeptemberben érkezik (remélhetőleg) a Gamedec
Hír
3 éve 2 hete (2021. március 27.)

Szeptemberben érkezik (remélhetőleg) a Gamedec

Az eredetileg tavaly decemberre tervezett megjelenést jócskán kitolta a lengyel Anschar Studios.

Gamedec – a cyberpunkos nyomozósdi
Teszt
2 éve 6 hónapja (2021. szeptember 16.)

Gamedec – a cyberpunkos nyomozósdi

Az utóbbi években mintha egyre nagyobb teret nyernének maguknak a cyberpunk világában játszódó játékok, ami szerény véleményem szerint leginkább a Cyberpunk 207...