Cyber Manhunt

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. február 3. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Krimi

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Aluba Studio

Kiadó: Aluba Studio

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux, Mac OS

Leírás:

A Cyber Manhunt egy történetközpontú puzzle játék, amelynek középpontjában a nagy adatok, a hackelés, a polgárok adatvédelme és a szociális munkások állnak. Olyan társadalmi kérdésekre összpontosít, mint a kibererőszak és az adatvédelem megsértése.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.