Citizen Sleeper

8
AG.hu
9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 5. (2 éve 1 hete)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D, Cel-shaded

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy alvó vagy, egy digitalizált emberi tudat egy mesterséges testben, egy vállalat tulajdonában, amely vissza akar kapni téged. A Szem ismeretlen és színes lakói közé szorulva barátságokat kell kötnöd, meg kell élned valamiből, és el kell igazodnod e különös metropolisz frakciói között, ha azt reméled, hogy túléled a következő ciklust.

...az axiális dokkban, ahová megérkeztünk, számtalan nyelvet hallottunk, és 32 különálló helyettesítő rendszer (lásd a b4. mellékletet) és kolónia hajóinak és áruinak voltunk a szemtanúi. Hogy mindez hogyan működik, azt nem tudjuk elemezni, de feltételezzük, hogy itt többszörös bűnszervezetek állnak minden rendszer és közigazgatási szerv mögött.
Teljes körű ajánlásainkat a jelentés későbbi részére tartogatjuk, de elődeink kirívó mulasztását, akár szándékos volt, akár nem, nem szabad megismételnünk. Eltekintve ennek az állomásnak a törvénytelen megszállásától és számtalan illegális cselekménytől, amelyeknek otthont ad, egy ilyen hely puszta létezését, a maga függetlenségében, fenyegetésnek kell tekinteni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Citizen Sleeper 2: Starward Vector

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

8/10 - A Citizen Sleeper egy nagyszerűen megírt játék
2022. május. 30.
A Jump Over the Age stúdió bebizonyította, hogy nem csupán egyszer volt képes valami egyedit a nagyérdemű elé tárni. A Citizen Sleeper egy nagyszerűen megírt játék lett, rengeteg olvasnivalóval, és a társasjátékszerű élmények egy újfajta megközelítésével. Persze nem lett hibátlan, például a kontrollerrel való irányítást mindenképp kerüljétek, valamint néhol egy-két grafikai bug is befigyel. Ezektől eltekintve azonban bárkinek könnyű szívvel tudom ajánlani, aki szereti a jó sci-fit, a cyberpunk történeteket, és nem zavarja az, hogy rengeteg angol nyelvű szöveget kell majd elolvasnia. Azonban azt is fontos megjegyezni, hogy ahogy a csapat előző játékának a tempója, úgy a Citizen Sleeperé sem lesz mindenki számára könnyen emészthető.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Ganzer

Összes értékelése: 5

9/10 - Imádom
2022. szeptember. 16.

Első ilyen játékom, és nagyon berántott. Hangulatos, szépen megrajzolt, remekül kitalált világ, érdekes/érzelmes sztorikkal.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon
Hír
2 éve 1 hete (2022. május 5.)

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon

Az idei, narratív játékokat ünneplő fesztivál, ismét rengeteg demót, leárazást és fejlesztői beszélgetést hoz magával.

Citizen Sleeper - álmodnak-e az alvók elektronikus bárányokkal?
Teszt
1 éve 11 hónapja (2022. május 30.)

Citizen Sleeper - álmodnak-e az alvók elektronikus bárányokkal?

Az egyszemélyes Jump Over the Age stúdió folytatja az In Other Waters játékával kitaposott utat, és második próbálkozásával, a Citizen Sleeper nevet viselő prod...

Októberben érkezik a Citizen Sleeper új DLC-je
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. szeptember 23.)

Októberben érkezik a Citizen Sleeper új DLC-je

Méghozzá ingyen.