Citizen Sleeper

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 5. (1 hete 6 napja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D, Cel-shaded

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy alvó vagy, egy digitalizált emberi tudat egy mesterséges testben, egy vállalat tulajdonában, amely vissza akar kapni téged. A Szem ismeretlen és színes lakói közé szorulva barátságokat kell kötnöd, meg kell élned valamiből, és el kell igazodnod e különös metropolisz frakciói között, ha azt reméled, hogy túléled a következő ciklust.

...az axiális dokkban, ahová megérkeztünk, számtalan nyelvet hallottunk, és 32 különálló helyettesítő rendszer (lásd a b4. mellékletet) és kolónia hajóinak és áruinak voltunk a szemtanúi. Hogy mindez hogyan működik, azt nem tudjuk elemezni, de feltételezzük, hogy itt többszörös bűnszervezetek állnak minden rendszer és közigazgatási szerv mögött.
Teljes körű ajánlásainkat a jelentés későbbi részére tartogatjuk, de elődeink kirívó mulasztását, akár szándékos volt, akár nem, nem szabad megismételnünk. Eltekintve ennek az állomásnak a törvénytelen megszállásától és számtalan illegális cselekménytől, amelyeknek otthont ad, egy ilyen hely puszta létezését, a maga függetlenségében, fenyegetésnek kell tekinteni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon
Hír
1 hete 6 napja (2022. május 5.)

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon

Az idei, narratív játékokat ünneplő fesztivál, ismét rengeteg demót, leárazást és fejlesztői beszélgetést hoz magával.