Méghozzá ingyen.

A Jump Over the Age stúdió a Citizen Sleeper című játékuk nagy sikerén felbuzdulva immáron a második ingyenes DLC megjelenési dátumát jelentette be. Az Episode: Refuge-nek elnevezett letölthető tartalom október 27-én válik elérhetővé, méghozzá az összes platformon, amin a játék eredetileg megjelent: Nintendo Switch, Steam, GOG, Epic Store, Xbox Series X|S, Xbox One.

Az új DLC-ben a menekült flottilla legnagyobb hajójának, a Pilgrim Seednek a kapitányát ismerhetjük meg, név szerint Solt, aki egy Ember's Hearth-ról, az Ember gázóriás legnagyobb holdjáról származó, csendes pragmatista, aki vezetői pozícióba kényszerült a politikában.

Az első letölthető tartalom, Flux címen, még július végén megjelent, és természetesen az is bárki számára ingyenesen letölthető, aki megvette az eredeti alapjátékot játékot. A Citizen Sleeperről egyébként mi is írtunk egy ismertetőt, amit itt tudtok elolvasni. Ha szeretitek a sci-fis témákat, és nem zavar, hogy rengeteget kell olvasni benne, akkor mindenképp próbáljátok ki a játékot.

A játék kiadója, a Fellow Traveller tervei szerint, 2023-ban szintén érkezni fog majd egy DLC, ami ismét ingyenes lesz.