In Other Waters

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. április 3. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Szöveges kalandjáték, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Jump Over The Age

Kiadó: Fellow Traveller

Platform: Mac OS, PC

Leírás:

A játékban egy mesterséges intelligenciát irányítunk, akinek az a feladata, hogy épségben eljuttasson egy xenobiológust az óceán egyik pontjából a másikba. Ez az óceán azonban nem a Föld nevű bolgyón található, ezért az útjuk során idegen lényeket és anyagokat fogunk tanulmányozni, miközben az előzőleg ott dolgozó xenobiológus egyre rejtélyesebb története kezd kibontakozni előttünk.

A játék nagyon egyedi kezelőfelülettel rendelkezik, és a benne lévő sok szöveg miatt akár egy kissé interaktívabb vizuális novellaként is tekinthetünk rá.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 90

9/10 - Részletgazdag, narratív sci-fi
2020. szeptember. 1.
Ahogy fentebb írtam, a program nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Nagyon nehéz pontozni, de szerintem az ár-értéket tekintve egy ilyen részletes játék simán megérdemli a kilenc pontot. Ha szeretsz olvasni, és minimum haladó szinten beszélsz angolul, és mindezek mellett érdekel a biológia egy kis sci-fivel vegyítve, szerintem nem jársz rosszul, ha teszel vele egy próbát.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

In Other Waters
Teszt
1 éve 10 hónapja (2020. szeptember 1.)

In Other Waters

Ha azt mondom, hogy képzeljetek el egy játékot, ami egy idegen bolygón játszódik, idegen lényekkel, vajon hányan fognak közületek véres horrort, szimpla FPS-t,...

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon
Hír
2 hónapja 5 órája (2022. május 5.)

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon

Az idei, narratív játékokat ünneplő fesztivál, ismét rengeteg demót, leárazást és fejlesztői beszélgetést hoz magával.