1000xRESIST

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 9. (1 hete 4 napja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Vizuális novella, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az 1000xRESIST a távoli jövőben játszódik, ahol az emberiséget szinte teljesen kiirtotta egy titokzatos betegség, amelyet a „Foglalók” néven ismert idegenek terjesztenek. Egyetlen túlélő van, egy Iris nevű tinédzser lány, aki valahogy immunis erre a betegségre. 1000 évvel később Iris nemcsak immunis, de halhatatlan is, és egy új, kizárólag saját klónjaiból álló, a „Nővérek” társadalmát hozza létre. Mindannyian őt imádják, MINDENHATÓ ANYAKÉNT, és kötelességtudóan teljesítik a rájuk bízott feladatot, állandóan rettegésben élve a felszínen lévő megszálló fenyegetés miatt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

2024 elején érkezik az 1000xRESIST
Hír
7 hónapja 3 hete (2023. szeptember 26.)

2024 elején érkezik az 1000xRESIST

Ahhoz képest, hogy mekkora a felhozatal a sci-fis indie kalandjátékokból, igazán jót csak nagyítóval lehet találni köztük. Az 1000xResist nem csak a játékmenete...