The Fabled Woods

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 25. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Viszonylag rövid, narratív történetmesélésen alapuló sétaszimulátor, melynek végén 3 különböző történet áll össze egy teljes egésszé. A játékot a Firewatch és a Gone Home kalandok inspirálták.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Fabled Woods - túrázgatás egy mesebeli erdőben
Hír
3 éve 4 hónapja (2021. március 12.)

The Fabled Woods - túrázgatás egy mesebeli erdőben

Néha nem kell más, csak pár órányi kellemes, sétálgatós játék, ötletes narratívával. Ilyennek ígérkezik a The Fabled Woods.