The Park

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 27. (8 éve 7 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Funcom

Kiadó: Funcom

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A játék egy hátborzongató vidámparkban játszódik, amely egy sötét és baljós titkot rejt magában. Egy egyszerű horror-sétaszimulátorról van szó, melynek játékideje mindössze 1-2 óra és harc, illetve akciósabb részek nélkül, narratívan meséli el nekünk egy édesanya gyötrelmes kutatását az elveszett kisfia után.

A játék vegyes fogadtatást kapott. Leginkább a rövidségét kritizálták és azt, hogy szinte semmibe nem tudunk beleszólni az egész játék alatt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.