Kholat

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. június 10. (8 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: IMGN.PRO

Kiadó: IMGN.PRO

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A Kholat című játékot a "Dyatlov Pass incidensként (magyarul Gyatlov-rejtély)" ismert események inspirálták. Orosz diákok egy csoportja az északi Ural-hegységben expedícióra indul. A csapat azonban sosem éri el célját, mivel az összesen titokzatos körülmények között meghalnak.

A játékost évekkel a tragédia után a helyszínre küldik, ahol lehetőséget kap, hogy feltárja a rejtélyt, hogy vajon mi is történhetett a csapat tagjaival. A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy a narrátor hangját Sean Bean, a híres brit színész szolgáltatta.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.