Layers of Fear - háttérkép

Layers of Fear

2016. február 15. (5 éve 2 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016-02-15

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Bloober Team

Kiadó: Aspyr Media

Platform: Mac OS, PC, PlayStation 4, Xbox One, Linux, Switch

Leírás:

A Layers of Fear egy belső-nézetes pszichedelikus horror játék, amely nagy hangsúlyt fektet a történetre és a felfedezésre. A játékos egy olyan festő irányítását veszi át, akinek kizárólagos célja egy Magnum Opus  elkészítése. A sétaszimulátorszerű játékban a játékosnak egy állandóan változó viktoriánus időkből származó kúriában kell barangolnia, miközben a festő törékeny és nyugtalan pszichéje rendszeres gyakorisággal okádja magából az őrültebbnél őrültebb jeleneteket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Még 1 napig ingyenes a Layers of Fear + OST
Hír
3 éve 4 hónapja (2017. december 19.)

Még 1 napig ingyenes a Layers of Fear + OST

A Humble Bundle-n még 1 napig ingyen be tudjátok szerezni a horror játékot és a hozzá tartozó OST-t.