The Vanishing of Ethan Carter

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. szeptember 26. (7 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: The Astronauts

Kiadó: The Astronauts

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A játék főhőse az okkult ügyekkel is foglalkozó nyomozó, Paul Prospero, egy rejtélyes levelet kap egy Ethan Carter nevű kisfiútól, amelyből kiderül, hogy a srác élete veszélyben van. A detektív azonnal a helyszínre (Red Creek Valley) siet, és az első nyomokból kiderül, hogy gyilkosság történt, Ethannek pedig nyoma veszett. Ránk hárul a feladat, hogy kiderítsük, milyen indítékok állnak a gyilkosságok mögött, illetve megismerjük az elkövetőket, egy érdekes játékmechanikai elem segítségével, amelyben a nyomokat összeollózva komplett visszaemlékezésekre tehetünk szert. A The Astronauts első játéka, amely a belső nézetes sétaszimulátorokat a narratív történetmeséléssel és pár játékmenetbeli megoldással magasabb szintre emelte.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.