The Signifier

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 15. (3 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Playmestudio

Kiadó: Raw Fury

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A Signifier egy történet-orientált tech-noir rejtély. Fedezd fel a valós világot, majd lépj be az áldozat tudatalattijának birodalmába. Használd a modern technológiát, hogy megtaláld a nyomokat, amik a fejtörők megoldásához, új párbeszédek eléréséhez, és az igazság kiderítéséhez szükségesek.

A játékos Frederick Russell, a mesterséges intelligencia és a pszichológia szakértőjének, valamint a Dreamwalker fő kutatójának a bőrébe bújik. Ez az Álomjárónak nevezett, ellentmondásos technológia lehetővé teszi az elme érzékeinek rögzítését és a tudatalatti feltárását. Fredericknek a saját kutatásait kell felhasználnia, hogy kiderítse az okot, hogyan kerülhetett a világ legnagyobb technológiai cég elnökének a holtteste a saját lakásába.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 39

6/10 - Bíztató kezdet, összecsapott lezárás
2020. november. 22.
Éppen ezért elég nehéz dolog ajánlani a Signifiert mert az egységesnek induló koncepció végül kártyavárként omlik össze. Bízom benne, hogy az alkotóknak több ideje marad egy esetleges folytatás elkészítésére, mert a játékmechanikai elemek többsége nagyon jól működik. Már csak az a feladat, hogy legközelebb ezt úgy tálalják, hogy egyben marad a játék.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Leginkább várt játékok: 2020 Q4
Hír
3 éve 6 hónapja (2020. szeptember 30.)

Leginkább várt játékok: 2020 Q4

Legújabb rovatunkban arra vállalkozunk, hogy az előttünk álló negyedév általunk leginkább várt játékairól írjunk pár sorban. Ezeket valószínűleg majd tesztek kö...

The Signifier
Teszt
3 éve 5 hónapja (2020. november 22.)

The Signifier

Mostanában kezdi megvetni a lábát a kalandjátékoknak az a válfaja amelyek megtörtént események rekonstruálását, vizsgálatát helyezi előtérbe. Ezt az ágat a Vani...

Kibővített változatot kap a Signifier
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. március 14.)

Kibővített változatot kap a Signifier

Tartalmilag és külsőségekben is tetten érhető majd a bővítés.