What Remains of Edith Finch

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 25. (4 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Giant Sparrow

Kiadó: Annapurna Interactive

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A játék egy Washington állambeli családról szól, akiknek rejtélyes történetét több különböző történeti szál segítségével rakják nekünk össze. Ezek a történetek az 1900-as évek elejétől indulva egészen napjainkig húzódnak és minden egyes történetben más-más családtag bőrébe bújva élhetjük újra az életük egy bizonyos részét (meg a halálukat).

A játékmenet aszerint változik, hogy épp melyik családtaggal játszunk. Egyedül a belső-nézetes mód a közös bennük és az, hogy mindegyik történet az adott családtag halálával végződik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 48

8/10 - A What Remains of Edith Finch egy különleges alkotás
2017. november. 22.
A What Remains of Edith Finch egy különleges alkotás, ami sok vidám és annál több szomorú perceket tartogat azoknak a bátor kalandoroknak, akik szeretik a nem mindennapi történeteket nem mindennapi módon ábrázolva átélni. Nem hiába lett a Time listáján a 2017-es év 3. legjobb játéka.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

What Remains of Edith Finch
Teszt
4 éve 7 hónapja (2017. március 22.)

What Remains of Edith Finch

Bár a Giant Sparrow viszonylag ifjú és még nem is túlságosan ismert stúdió, a Sony kegyeit élvezhette ez idáig az Unfinished Swan című, igen bizarr alkotásának...