Return to Grace

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 30. (1 éve 3 hete)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Puzzle, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Return to Grace-ben a játékosok egy retro-futurisztikus környezetben kalandozhatnak a Ganymedesen, miközben rejtvényeket oldanak meg és nyomokat tárnak fel, hogy a nagy rejtély végére járjanak. A játék elágazó történetútjai és többféle befejezése szó szerinti és személyes felfedezést kínál a játékos és a főhős számára, és súlyt ad minden egyes játékbeli döntésnek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

8/10 - Egy kissé rövid visszatérés a gépisten kebelére
2023. május. 27.
A Return to Grace egy hangulatos, jól kinéző kalandocska, amit mindenkinek érdemes beszereznie, aki képes szemet hunyni a rövidsége felett (bár ez függ az árától is, ugyanis ezen sorok írásakor, majd egy héttel a megjelenés előtt még nem tudni, milyen árcímke lesz rajta Steamen; ha 20 euró körül van, simán megérheti, ha felette, akkor azért várjatok meg vele némi leárazást). Kellemes sci-fi történetének, a kiválóan megírt, kedvelhető karaktereinek köszönhetően képes mindvégig fenntartani a figyelmet, és még olyan kérdéseken is megpróbál elfilozofálgatni, hogy mi az emberi boldogság kulcsa, és milyen szerepe lehet majd egy mindentudó AI-nak a jövőnk alakításában. Remélhetőleg lesz olyan sikeres, hogy a stúdió ugyanezt a színvonalat hozva, de egy nagyobb, monumentálisabb játékkal térhessen vissza egyszer.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Return to Grace – Egy kissé rövid visszatérés a gépisten kebelére
Teszt
1 éve 3 hete (2023. május 27.)

Return to Grace – Egy kissé rövid visszatérés a gépisten kebelére

Valahogy mostanában mintha kikoptak volna a szimpla sétaszimulátorok, ami valahol azért érthető is. Elvégre az egyre rohanóbb és bizonytalanabb világunkban egyr...