The Fidelio Incident

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. május 23. (7 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Act 3 Games, LLC

Kiadó: Act 3 Games, LLC

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Fidelio Incident egy egyjátékos, belső-nézetes, a jéghideg Izland partjainál játszódó thriller. Főszereplőnk a repülőbalesetet szenvedő Stanley, aki nem sokkal a baleset után hívást kap eltűnt feleségétől Leonore-tól, aki azt állítja, hogy él, de fogságba esett a szigeten. Feladatunk tehát adott, sétaszimulátor stílusban fel kell kutatnunk és meg kell mentenünk Stanley feleségét. De vajon nem csak a képzelete játszik Stanley-vel, tényleg a felesége telefonált volna? Mindenre fény derül, ha végigjátszodjátok ezt a kritikusok által is nagyra tartott indie játékot.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.