Lost at Sea

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 15. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Studio Fizbin

Kiadó: Headup Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Lost At Sea egy játék az életről. Egy játék mindannyiunkról és a hihetetlen kalandról, amelyben mindannyian részt veszünk.

Szerelem, barátság, család, karrier, szabadság. Nem számít, hogy kik vagyunk vagy honnan jöttünk, ezek azok a dolgok, amelyek mindannyiunk számára élhetővé teszik az életet. És mindannyian attól félünk, hogy valami elveszi ezeket a dolgokat, vagy elvisz minket, mielőtt még minden egyes darabkáját megtapasztalnánk. De a halál elkerülhetetlen, félni tőle nincs értelme. És minél többet tapasztalunk, minél többet tudunk és emlékszünk - annál inkább veszít erejéből a halálfélelem.

A játék egy gyönyörű szigeten játszódik, ahol minden bioszféra az élet egy-egy szakaszát képviseli. Barangolásod során felfedezed a környezetedet, és rejtvényeket oldasz meg, hogy visszaszerezd az emlékeidet, miközben a halálfélelem vadászik rád, és megpróbál átvinni a túlvilágra, mielőtt még megízlelhetnéd az életet. Végeredményben ez a játék arról szól, hogy mire akarsz emlékezni, mire vágysz, és úgy magáról az életről mint egészről. Mik életed legfontosabb pillanatai?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.