Ghost on the Shore

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 24. (2 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Ghost on the Shore egy narratív, leginkább a felfedezésre építő játék, amely az érzelmi kötődésekről szól, amelyek még a halálon is túlmutatnak. A főszereplő Riley egy önfejű szellemmel kerül szembe, aki egy rejtélyes kalandra sarkallja őt, hogy felfedje a sziget tragikus titkát. A párbeszédek visszavonhatatlan döntései alakítják a kettejük közötti köteléket, ami végül Riley sorsáról is dönt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

6/10 - Csak egy átlagos sétaszimulátor
2022. február. 24.
Összegezvén, a Ghost on the Shore egy teljesen átlagos sétaszimulátor, egy nagyon nehezen beinduló történettel, és egy idő után teljesen kiszámítható végkifejlettel. A játékból leginkább a szinkron színészek teljesítménye emelkedik ki, és a tudat, hogy négyféle befejezés vár a játékosra, de persze csak akkor, ha időt szán a felfedezésükre. Ezeken kívül azonban semmivel sem emelkedik ki a stílusán belüli konkurenciától, viszont ez nem jelenti azt, hogy egy rossz játékról van szó. Ha eltekintünk a szerteágazó narratíva lehetőségéről, és a lehető legtöbb dolgot megvizsgálva érünk a játék végére, akkor cserébe egy egész kellemes, mászkálós, felfedezős játékot kapunk. Többre viszont nem érdemes számítani vele kapcsolatban.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ghost on the Shore
Teszt
2 éve 2 hónapja (2022. február 24.)

Ghost on the Shore

Rég nem játszottam színtiszta sétaszimulátorral, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok egyet, és ha lehet, akkor egy teljesen új játékot, hogy azt is megtudjam b...