The Alien Cube

5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 14. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Alessandro Guzzo

Kiadó: Alessandro Guzzo

Platform: Windows/DOS

Leírás:

H.P. Lovecraft munkásságán alapuló, belső-nézetes horror kalandjáték. A The Alien Cube narratív történetmeséléssel, gyönyörű grafikával és sétaszimulátorszerű játékmenettel próbálja eladni magát.

A történet szerint egy Arthur nevű fiatalembert irányítunk, akit az átkozott öröksége titokzatos események sorozatába sodorja. Képtelen menekülni, csak akkor szabadulhat, ha felfedezei a félelmetes titkokat, miközben követi nagybátyjának titokzatos eltűnését. Végül szembesül a szörnyű igazsággal, amely örökre megváltoztatja az életét…

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: The Land of Pain

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

5/10 - Sajnos nem lett egy jó játék
2021. október. 14.

…Azt hiszem jobb, ha nem húzom feleslegesen senkinek sem az idejét és kijelentem, hogy a The Alien Cube sajnos nem lett valami jó játék, és elég nehezen lehet bárkinek is könnyű szívvel ajánlani. Valódi horrorrajongóknak biztosan nem, mert véleményem szerint e tekintetben eléggé langyos lett az eredmény. Talán csak a legnagyobb Lovecraft rajongóknak merném azt mondani, hogy tegyenek vele egy próbát, mert a sztoriban található lények és utalások lehet, hogy megdobogtatják néhányuk szívét. Az viszont biztos, hogy nem a The Alien Cube lett az a Lovecraft játék, amire mindenki várt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Alien Cube - kocka az űrből
Teszt
2 éve 7 hónapja (2021. október 14.)

The Alien Cube - kocka az űrből

Évek óta várnak a horrorrajongók arra, hogy végre kapjanak egy jó kis lovecraftiánus horror játékot, de az a pillanat valahogy sosem akar eljönni. Igazából az e...