The Land of Pain

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 13. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Alessandro Guzzo

Kiadó: Alessandro Guzzo

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A The Land of Pain Alessandro Guzzo első játéka, és a The Alien Cube előzménye.

Valami furcsa dolog jelenik meg az erdőben, és az életed, ahogyan eddig ismerted, örökre megváltozik. A kényszer rávisz hogy megtanulj túlélni, miközben egy sötét és nyugtalanító gonosz ellen kell védekezned. Fel kell fedezned egy hatalmas és félelmetes világot, megmenekülni egy könyörtelen ellenség elől, megoldani a rejtvényeket, és megfejteni az ősi rejtélyt, amely ezt a sötét földet sújtja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: The Alien Cube

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.