Uninvited Guest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 5. (2 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: AdroVGames

Kiadó: AdroVGames

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy nap, egy esős, szürke évszakban szeretett lányom súlyosan megbetegedett. Drága és ritka gyógyszerek nélkül nem sokáig bírta volna. De sajnos, mi egy szegény család vagyunk, alig van pénzünk élelemre.
Szerencsére találkoztam egy nagyvárosi gyűjtővel. Éppen a falunkat járta, és olyas valakit keresett, aki teljesíteni tudna egy kényes kérést: egy festményre fájt a foga, amely egyedülálló a maga nemében, és amely valahol a régi kúria belsejében rejtőzött. A festményért cserébe a gyűjtő bőkezű jutalmat ajánlott fel. Nem volt más lehetőségem. Egy percet sem vesztegettem, felültem a lóra, és elindultam az öreg kúria felé...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.