The Plane Effect

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 23. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játékos egy Solo nevű személyt irányít, aki magányos irodai dolgozóként tengeti életét. Épp az utolsó munkanapját tölti a helyen, és már alig várja, hogy végezzen, és haza mehessen a családjához. Azonban Solo kezdi nagyon furán érezni magát. Egyre nehezebben emlékszik vissza a családjára, ráadásul a tér is idő változó egyensúlyával is meg kell küzdenie.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Plane Effect - elszabadulni a munkából
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 6.)

The Plane Effect - elszabadulni a munkából

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy teljesen leverten, fáradtan, percenként az óránkra pillantva vártuk, hogy végre vége legyen a munkaidőnknek, és hogy hazaju...

Komor hangulatú videón a The Plane Effect kalandjáték
Hír
3 éve 2 hete (2021. május 30.)

Komor hangulatú videón a The Plane Effect kalandjáték

Szomorkás hangulatú, melankolikus kalandjátékokra vágyók figyelem! Nyáron érkezik a The Plane Effect, amiből most új videót és képeket tekinthettek meg.