Szomorkás hangulatú, melankolikus kalandjátékokra vágyók figyelem! Nyáron érkezik a The Plane Effect, amiből most új videót és képeket tekinthettek meg.

A játékot készítő Studio Kiku és Innovina Interactive fejlesztőcsapatok, valamint a kiadásért felelős PQube Limited ígérik, hogy egy nyomasztó és komor hangulatú játék vár ránk a legújabb narratív próbálkozásukban. A játékban egy Solo nevezetű férfit irányítunk, aki magányos irodai dolgozóként tengeti életét. Azonban valami rejtélyes dolog történik vele – vagy a világában, ahol él – mert bár próbálja, sehogy sem tudja elhagyni a munkahelyét, hogy hazatérhessen a családjához.

Ahogy azt sejthetitek, nem lesz hiány a fejvakaróan csavaros történeti húzásokból, és jól oda kell majd figyelnünk minden apró részletre, ha meg akarjuk fejteni és érteni a körülöttünk folyó, megmagyarázhatatlan jelenségeket. Az új videót lentebb nézhetitek meg, a képekért pedig klikk a játék adatlapjára.

A The Plane Effect június 16-án kap majd egy demót, és úgy tűnik, hogy támogatni fogja a 4K-s felbontást és a ray tracinget PC-n, Xbox Series X-en és PS5-ön. A teljes játék nyáron érkezik az említett platformokra, kiegészítve a Nintendo Switch-csel.