State of Mind

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. július 19. (5 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Berlin, 2048: Az erőforrások szűkösek, a túlnépesedés, a háború, a fejlett digitalizálás és a kormányfelügyelet, valamint a robotika és a számítógépes technológia lettek a globális katasztrófa hírnökei. Mindezek következtében a humanoid robotok emberi jogokat követelnek, míg a katonaság és a futuristák megpróbálnak mesterséges életet teremteni.

Ebben a disztopikus világban próbál élhető életet élni a családjával Richard Nolan, az apa és újságíró. Az ipar ágazatok próbálják megoldani az emberiség minden problémáját és ezt egy új virtuális világ létrehozásában látják, ahol elmeátvitelen keresztül az emberek egy CITY 5 nevű békés helyen élnek.

Richard elméjének feltöltése közben azonban valami balul sül el: mindkét helyen létezni kezd, a valós világ Berlinjében és a hiányos változata a virtuális térben is. Richard kénytelen mindent megtenni annak érdekében, hogy újra összeillessze virtuális elméjét önmagával és családjával, de hamar rájön, hogy az üdvösség keresése nemcsak őt, hanem az egész emberiség jövőjét is érinti.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.