New Tales from the Borderlands

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 21. (3 hónapja 1 hete)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A teljesen a Gearbox Software gondozásában készült új részben ezúttal 3 főszereplő sorsát követhetjük végig, és természetesen a döntéseink segítségével befolyásolhatjuk azokat. Sajnos az előző rész főszereplői nem térnek vissza ebben a részben, tehát azok is élvezni tudják, akik esetleg az első évaddal nem játszottak.

Hivatalos leírás (Steam):
Az örökké háború sújtotta Promethea metropoliszában életük legrosszabb napján te irányíthatod Anu, Octavió és Fran karakterét. Segíts ennek a három imádni való balféknek elérni legfőbb céljukat, ami nem más, mint hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék)! Ebben a filmbeillő izgalmas utazásban, ahol csak rajtad múlik, hogyan alakul a történet, szembe kell nézned egy bolygóinvázióval, egy ördögi szörnyeteggel, sőt, még és egy hidegszívű kapitalistával is. A győzelemért folyó küzdelem során csupa olyan izgalmas karakterrel találkozhatsz, akik kilógnak a sorból, sőt, várnak bérgyilkos robotok és beszélő fegyverek is!
Az, hogy hogyan ér véget a történet, kizárólag a te döntéseiden múlik. Valóra válthatod Anu vízióját egy olyan univerzumról, ahol virágzó a fegyverkereskedelem; követheted Octavio álmait, aki hírnévről és mesés vagyonról ábrándozik, vagy eleget tehetsz Fran fagyos bosszúvágyának – a sikerük csak a te kezedben van!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Tales from the Borderlands

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Októberben érkezik a New Tales from the Borderlands
Hír
5 hónapja 1 hete (2022. augusztus 24.)

Októberben érkezik a New Tales from the Borderlands

A teljesen a Gearbox Software gondozásában készülő évadban ezúttal 3 új főszereplő sorsát követhetjük végig, és természetesen a döntéseink segítségével befolyás...

18 perces gameplay videó érkezett a New Tales from the Borderlandsből
Hír
5 hónapja 11 órája (2022. szeptember 3.)

18 perces gameplay videó érkezett a New Tales from the Borderlandsből

Úgy tűnik, hogy az október 21-én megjelenő folytatás hozni fogja a szokásos borderlandses debilséget.