Tales from the Borderlands

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. november 25. (9 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros, Disztópikus

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Ez az öt részes Telltale-féle kalandjáték a Borderlands univerzumában, pontosabban a Pandora bolygón játszódik. A játékban visszaköszön a Borderlands-ben megismert humor és kegyetlenség keveredése. Sokak szerint ez volt a Telltale utolsó minőségi játéka. Ennek ellenére sajnos nem teljesítette a hozzá fűzött anyagi reményeket, ezért valószínűleg sosem kap folytatást.

A játék középpontjában egy női (Fiona) és egy férfi (Rhys) karakter áll. Ahogy az Pandora pszichopata vidékén szokás, nem akarnak ők sem mást, mint jó gyorsan meggazdagodni. Fiona szélhámosként bármit el tud adni, Rhys pedig saját cégétől lopott el nem kis összeget. Pénzéhségük hamar összefonja sorsaikat és szinte pillanatok alatt válik relatíve nyugodt életük őrült hajszává.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: New Tales from the Borderlands

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - A Telltale arany korszaka
2020. augusztus. 20.
Bár nem nagyon ismerem a Borderlands világot, mégis az egyik kedvenc Telltale játék, amivel játszottam. Már-már vetekedik a Wolffal, persze hangulatilag teljesen különböznek, de a cselekmény ugyanúgy lekötött, mint az előbb említettnél. A humor, a zene, mindkettő az egyik legjobb, amikkel játékokban találkoztam.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.