Back to the Future: The Game

8
AG.hu
7.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. december 22. (13 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Vissza a jövőbe kalandjáték a Telltale-től. A játék fejlesztésében szinte a teljes eredeti mozis gárda részt vett: Bob Gale - a filmtrilógia társszerzője és készítője; Christopher Lloyd és Claudia Wells - mint Brown doki és Jennifer Parker hangjai; Michael J. Fox. - mint vendégszereplő.

A történet hat hónappal a harmadik rész eseményei után játszódik. A DeLorean Időgép visszatér Hill Valley-be, de sofőr nélkül. Martynek ezért vissza kell mennie az időben, hogy segítséget kérjen Emmett Browntól, különben örökre megbomlik a téridő-kontinuum egyensúlya.

2015 októberében a film 30 éves évfordulójára újra kiadták a játékot, de ezúttal PS4, Xbox 360 és Xbox One-ra is. Ez az alkotás votl a Telltale utolsó hagyományos kalandjátéka.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

suno

Összes értékelése: 4

7.5/10 - Back to the future négy
2018. január. 2.
Sajna, hogy a telltale már nem ilyeneket csinál, ebben még megvolt a kaland -feeling, nem csak egy filmet néztünk(bár azok közül is vannak kedvenceim,) tényleg az az érzése volt közben az embernek, mintha a soha el nem készült negyedik rész lenne.

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Nyuszi az a MyFly?
2020. szeptember. 12.
Az ismerős szereplők feltűnése, az insider poénok megléte, az ötletes feladványok és a nagybetűs BTTF hangulat az, ami kihagyhatatlanná teszi a játékot.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Back To The Future Game: Episode 1
Teszt
13 éve 6 hónapja (2011. január 5.)

Back To The Future Game: Episode 1

Mint átlag sci-fi rajongó kiskölyök, a ’90-es évek elején valahogy nem a Jurassic Parkért, a Terminatorért, vagy minden trilógia legnagyobbikáért, a Star Wars 4...