Journey of a Roach

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. november 4. (10 éve 7 hónapja)

Műfaj: Humoros, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Egy nukleáris apokalipszis után csak a legkisebb és legszívósabb életformák maradtak életben, mint például a csótányok. Ő közülük kerülnek ki főhőseink is, Bud és Jim, a mutáns csótányok, akik egy bombabiztos óvóhelyen élik boldog mindennapjaikat. Egyik nap véletlenül lezárják az otthonuk bejáratát, ezért más megoldást kell találniuk a hazatérésre. Így kezdődik kalandjuk, miközben Bud felfedez egy gyönyörűszép virágot, ami egyben egy új jövő előjele is.

A játék teljesen 3D-s, fix kamerás, kalandjáték, melyben a Machinariumhoz hasonlóan nincs párbeszéd, csak felugró, képregényszerű buborékok.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.