Bone: The Great Cow Race

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. április 12. (18 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Telltale Games

Kiadó: Telltale Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Telltale Bone-sorozatának második része. A három "jómadár" unokatestvér Phoney, Fone és Smiley Bone egy farmon találják magukat, miután elkergették őket Boneville-ből. A farm tulajdonosai beneveztek a híres tehén futtató versenyre és a három főhős sem szeretne kimaradni ebből a vidámságból.

A játékmenet itt már inkább a Day of the Tentacle-ben megismert "karakterváltogatós" megoldásokat használ. De azért alapjaiban a program még mindig egy egyszerű point and click, néhány mini-játékkal megfűszerezve.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.