Bone: Out from Boneville

5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. szeptember 15. (18 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Telltale Games

Kiadó: Telltale Games

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Telltale csapat legelső kalandjátéka, amely a Jeff Smith által megálmodott Bone képregény sorozaton alapszik. A játékban Fone Bone és két unokatestvére, Phoney Bone és Smiley Bone történetét követhetjük végig. A három főhős egy sáska raj támadása miatt elkülönül egymástól a sivatagban. Nincs más választásuk, mint újra egymásra találni a rejtélyes és kietlen vidéken, ahol egyre érdekesebb karakterekkel hozza őket össze a sors.

A játékot 2006-ban OS X-re is kiadták.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Tomsess

Összes értékelése: 16

5/10 - Csontos kalandok kicsiknek és nagyoknak
2018. január. 20.
A Telltale első játékát inkább egyfajta szárnypróbálgatásnak tekinthetjük, mint valamilyen kiforrott játéknak. A sajátos vizuális világ, teljesen 3D-s környezet és karakterek a vidám kivitelezéssel azonnal beskatulyázták a Bone-t gyerekeknek szóló játékként, pedig a felnőttek is találhatnak benne maguknak valót. Bár az kétségtelen, hogy túl sok gondolkodást a feladványai nem igényelnek, elsősorban a rövidsége az, ami kritikának adott és ad okot. Manapság már az ár-érték aránya rendben van, úgyhogy ha nem vár tőle sokat az ember, egy pár órácskára kellemesen elszórakozhat vele.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.