Simon the Sorcerer 4: Chaos Happens

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. február 23. (17 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Egy szerencsétlen baleset folytán Simon, az ifjú varázsló újra egy másik világba csöppen, ahol hamar megismerkedik Alixszel, Calypso varázsló lányával, aki arra kéri őt, hogy mentse meg a világát a rá leselkedő gonosztól. A kaland elején csak Simont irányítjuk, akivel sokféle helyet bejárhatunk, később azonban a jól ismert karakterváltás lehetősége is megnyílik előttünk. A játékmenet az eddigiekhez képest egyszerűbb lett, kiszedték az elhalálozást és a feladványok is könnyebbek lettek, amelyek nem egy esetben adott karakterekhez köthetőek. A grafikai kivitelezés a gyatra harmadik rész után itt ismét szép vizualitással kecsegtet, a 2D-s háttereket modellezett karakterekkel vegyítették. Az irányítás könnyű kezelhetőséget hozó point'n click lett, amelyet egy interaktív térképpel és hint systemmel egészítettek ki.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.