Simon the Sorcerer 3D

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2002. április 19. (22 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A 3D-vel fémjelzett harmadik rész 7 évvel a második epizód történései után játszódik. Simon nagy szerencsétlenségére Sordid testének börtönében kénytelen élni. Sordid kiélvezve újonnan jött szabadságát, ismét gonosz tetteket készül elkövetni úgy mint, az ember gondolkodását teljesen átformáló kóla terjesztése... Nincs más hátra, mint megakadályozzuk ravasz tervében, és ha már így alakult, akkor a világot is megmentsük. 

A Simon the Sorcerer 3D ezúttal három dimenzióban állítja feladatok elé a játékost, bár a játékmenet hasonlít az első kettő részhez, a puzzleök tekintetében fontos szerep jutott ennek a kivitelezésnek.  Kevés akció elemet, és főhősünk elhalálozásának lehetőségét találjuk ebben a játékban, illetve a már ismert karakterek visszatérésére is számíthatunk az egyik legkevésbé pozitív fogadtatásban részesülő harmadik Simon epizódban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.