Ankh 3: Battle of the Gods

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. november 19. (16 éve 6 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Deck13 Interactive

Kiadó: BHV Software

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Ankh sorozat harmadik részében ismét Assilt irányítjuk, aki ezúttal Seth-et, a sivatag és a káosz istenét próbálja meg megállítani. Seth és a többi egyiptomi istenség azon verseng, hogy melyikük uralkodjon Egyiptom felett. Ez a versengés egyébként évszázadok során ismétlődik és Assilt figyelmeztették erre, de ő nem hallgatott senkire. Egyik éjszaka arra ébred, hogy az Ankhja életre kelt és beszélni kezdett. Ekkor döbben rá, hogy ismét ő lett kiválasztva Egyiptom megmentésére.

A játék ugyanazt a motort használja, mint az előző részek, aminek köszönhetően szintén teljes 3D-ben pompázik és a játékmenet ismét csak hagyományos point and click. A játék során egyes helyszíneken Tharát is irányítani fogjuk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.