Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. január 2. (29 éve 4 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Simon the Sorcerer folytatásában főhősünk egy újabb fantáziavilágba csöppen, hogy megmentse azt a gonosz Sordidtól. Az antagonista erődjében mindeközben egy új testet építtetett magának amely leginkább egy robotéra hasonlít. Annak érdekében, hogy Simont mielőbb elkapja, egy varázsszekrényt küld el érte, Simonnak pedig egy különleges üzemanyagot, az ún mucusade-ot kell megszereznie annak érdekében, hogy "beindíthassa" a szekrényt és hazatérhessen. Az első rész folytatása szinte mindenben megegyezik elődjével, azonban a fejlesztéssel eltöltött idő meglátszik a játékon: szebb és kezelhetőbb második részt hozott az Adventuresoft kalandja. Külön érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy a floppy változat írásvédelemmel jelent meg, és a kézikönyvre is szükség volt az elindításhoz. A CD-ROM verzió már nem tartalmazta ezt a védelmet. Az Amiga verzió a gép hanyatlása miatt már nem jelenhetett meg, furcsa módon azonban 2000 júliusában mégis megjelent az Epic Interactive Entertainmentnek hála, méghozzá CD-n.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.