Space Quest IV: Roger Wilco and the Time Rippers

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1991. március 4. (33 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A harmadik rész eseményeinek folytatásaként Roger Wilco éppen kedvenc bárjában üldögél amikor teljes fegyverzetben katonák jelennek meg mögötte. Sludge Vohaul üzenetét hozták a főhősünknek amely nemes egyszerűséggel annyit takar, hogy ki fogják végezni, méghozzá azonnal. Egy óriás hajszárítóval rendelkező úr segít Roger Wilconak kimenekülnie a szituációból és ez olyannyira jól sikerül, hogy a főszereplő a disztopikus jövőbe teleportálja magát...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.