The Dark Eye: Chains of Satinav

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. június 22. (11 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Évszázadokon keresztül Andergast királysága harcban állt a szomszédos Nostriával. Most azonban megtörténtek az első lépések a tartós béke felé. A királyt viszont a varjak támadásai aggasztják, amelyek szokatlan agresszivitással bírnak, még az embereket is megtámadják. Amikor ezek a harcos lények a kastélyon belül is felfordulást okoznak, a király szakképzett madárfogót kezd keresni. Ez pedig lehetőséget ad a fiatal Geronnak arra, hogy bebizonyítsa, hogy a még gyermekkorában ráragadt szerencsétlen hírnevet végre lemossa magáról. Azonban a feladat sokkal nehezebb lesz, mint amire számít, és olyan kalandba keveredik, amely az Aventuria és az azt követő földek határai mögé vezet.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 30

9/10 - A madarász és a tündér
2022. november. 28.

Sok év után újrajátszva azt kell mondjam, ez a játék talán jobb is, mint amire emlékeztem. Nagyon szép mese, ami néha vicces, máskor felettébb lehangoló. A fejtörők nem mindig egyértelműek, de semmi sem kitalálhatatlan benne - avagy szerintem pont jól van belőve nehézségileg. Nuri iránt kettős érzésem van: egyrészt irritáló is tud lenni, másrészt megértem a helyzetét, és tudok azonosulni a gyermeki naivitásával. Bár lenne harmadik rész!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.