The Dark Eye: Chains of Satinav

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. június 22. (10 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Évszázadokon keresztül Andergast királysága harcban állt a szomszédos Nostriával. Most azonban megtörténtek az első lépések a tartós béke felé. A királyt viszont a varjak támadásai aggasztják, amelyek szokatlan agresszivitással bírnak, még az embereket is megtámadják. Amikor ezek a harcos lények a kastélyon belül is felfordulást okoznak, a király szakképzett madárfogót kezd keresni. Ez pedig lehetőséget ad a fiatal Geronnak arra, hogy bebizonyítsa, hogy a még gyermekkorában ráragadt szerencsétlen hírnevet végre lemossa magáról. Azonban a feladat sokkal nehezebb lesz, mint amire számít, és olyan kalandba keveredik, amely az Aventuria és az azt követő földek határai mögé vezet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.