The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. december 5. (11 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: KING Art Games

Kiadó: THQ Nordic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Critter Chronicles az első rész előzménye. Főhősünk Nathaniel Bonnet egy pókerpartiban elnyeri ellenfelének léghajóját, de mivel képtelen annak manőverezésére, hamar balesetet szenved vele. A szerencsétlen esemény egy kietlen jeges-fagyos tájra tereli őt és még nem is tudja, hogy ennek folyományaként hozza össze majd a sors a címben is említett fura lénnyel, a Critterrel.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.