The Book of Unwritten Tales 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. február 19. (9 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A The Book of Unwritten Tales 2 az első rész és annak kiegészítőjének egyenes ágbeli folytatása. A második rész történetében egy mágikus pestis fertőzi meg a világot, a gnóm Wilbur Weathervane pedig tanárként próbálja megállni a helyét a viszontagságok után. Másik két hősünk (Ivo és Nate) pedig egy rövid románc után szétválnak és a saját életüket kezdik élni. De a furcsa mágia amely ironikus módon a hatalmas szörnyeket kis plüssfigurákká, az ódon várakat pedig játékházakká változtatja, a főszereplőket ismét arra sarkallja, hogy összefogjanak és rendet tegyenek a káoszban.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.