The Thaumaturge

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. február 20. (2 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Fontos döntéses, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Fool's Theory

Kiadó: 11 bit studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Thaumaturge (eredetileg Vitriol munkacímen ismert) egy izometrikus RPG. A játék nagy hangsúlyt fektet a történetre és az ezoterikus társak képességeinek használatára.

1905-ben járunk Varsóban, amely azokban az időkben egy multikulturális város, ahol a pazar felsőosztálybeli partik és az éjszakai bűnözés egyaránt gyakoriak. A lengyel városiak, zsidó kereskedők és orosz katonák által lakott várost az Orosz Birodalom uralja, bár a növekvő zavargások drasztikus változásokat vetítenek előre. Itt tevékenykednek a thaumaturgok is, olyan emberek, akik képesek megidézni az úgynevezett salutorokat - éteri lényeket, fantomokat és félelmetes szörnyeket. Nemcsak, hogy tisztában vannak a világ természetfeletti rétegével, de saját céljaikra is fel tudják használni azt.

A thaumaturg egyszerre hordoz ajándékot és terhet. Ez a párhuzam igaz Wiktor Szulskira, a játék főszereplőjére is, akit családi ügyei visszahúznak a 20. századi Varsó viharos utcáira. A thaumaturgia adománya összefonódik a családi örökséggel, amely az ősökön keresztül öröklődik. Ez a misztikus örökség alakítja Wiktor életútját is, amely a földöntúli lények és gazdatesteik üldözése köré fonódik. Mivel csak egy thaumaturg képes megszelídíteni ezeket az éteri entitásokat, misztikus képességeiket felhasználva felfedezni az emberi lélekben rejlő titkokat, valamint a Sötétséggel beszélni, ezért senki sem érti és tudja úgy, mint Wiktor, hogy mindenki a saját démonaitól szenved.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

The Thaumaturge – három trailert is kapott a narratív nyomozós RPG
Hír
1 hónapja 2 hete (2023. október 14.)

The Thaumaturge – három trailert is kapott a narratív nyomozós RPG

A Fool’s Theory olyan játékokon dolgozott eddig mint a Baldurs Gate 3, Divinity: Original Sin 2 és az Outriders. Ebből kifolyólag és a demóban tapasztaltak alap...

Eltolták a The Thaumaturge megjelenési időpontját
Hír
1 hete 5 napja (2023. november 16.)

Eltolták a The Thaumaturge megjelenési időpontját

A lengyel 11 bit studios és a Fool’s Theory közös megegyezés alapján úgy döntött, hogy adnak még egy kis időt a The Thaumaturge fejlesztének, hogy elérhessék a...