Gerda: A Flame in Winter

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 22. (1 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Dráma, Thriller

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ebben a megható történetközpontú játékban Gerdát, egy ápolónőt alakítasz, akinek az élete egyik napról a másikra a feje tetejére áll. A cselekmény nem a fronton, hanem annak a kis dán falunak a meghitt környezetében játszódik, ahol Gerda leélte eddigi életét. A nőnek az eszével és a tapasztalataival felfegyverkezve kell megpróbálnia megmenteni szeretteit, miközben hű marad önmagához.

Minden dilemma kihívást jelent, és minden döntés kritikus az olyan zűrzavaros időkben, mint a háború. A döntéseket a felfedezés, a párbeszéd, valamint az erőforrások és a kapcsolatok kezelésének keverékével hozhatjuk meg. Ebben az egyedülálló narratív RPG-lite élményben a személyiségjegyeid lesznek a képességeid, de a másokkal való kapcsolatod is meghatározza a történet alakulását.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.