Death Trash

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 5. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Horror

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Death Trash egy posztapokaliptikus világot mutat be, ahol a kozmikus borzalmak az emberiségre vágynak, de csak fegyveres ellenszegüléssel találkoznak. A játék ötvözi az old-school szerepjátékot, a modern akciójátékot és a játékos szabadságát. Ezen kívül a Death Trash egy nyitott világú, egyjátékos szerepjáték, pixel-art grafikával, erős történetkampánnyal és opcionális lokális kooperatív játékkal.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.