Noel the Mortal Fate

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. május 14. (6 éve 5 napja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Vaka Game Magazine

Kiadó: Playism

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Switch

Leírás:

A Noel the Mortal Fate egy RPG elemekkel vegyített kalandjáték, amely 2016-ban indult ingyenes játéksorozatként, és a sikerének köszönhetően később képregény és regény adaptációkat is kapott. A játék eredetileg PC-re készült, de 2022-ben Switch és PS4 portot is kapott, ami miatt jelentősen átdolgozták: frissített felhasználói felületet, történetet és párbeszédeket kapott.

A sorozat még jelenleg is aktív, és összesen 13 évadból áll, de angol nyelvre eddig csak 9 évad lett lefordítva. Egy-egy évad körülbelül 2-3 órás játékélmény nyújt.

A történet a kitalált Lhaplus városában játszódik. Noel Cerquetti, egy tekintélyes család lánya részt vesz egy zongoraversenyen, amelyen a város emlékünnepségének zongoristáját választják ki. A lány nagyon biztos a győzelmében, de nem sejti, hogy a versenyt egy titokzatos fél manipulálta, és hogy tragikus útra vezeti őt. Bűntudattól gyötörve mégis belemegy az alkuba az ördöggel, Caronnal, hogy önfeláldozással álljon bosszút azokon, akik bántották. Az ezt követő események belerángatják Noelt a Lhapluszt körülvevő, egyre növekvő sötétségbe, ahol saját bőrén tapasztalja meg azoknak a bánatát és gyűlöletét, akiket az ördögök mesterkedése fogott el.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.